Welkom!

Gedeelde smart is halve smart en gedeelde vreugde is dubbele vreugde' - Dat is wat een bijzonder persoon me zei een goed jaar geleden. Het is mij sindsdien bijgebleven... want het klopt. 'Sharing is caring' en delen werkt helend... althans voor mij toch!

  Foto door   www.femlee.com

Foto door www.femlee.com

Als ik sta te koken voor wat vrienden die later op de (zelfs doordeweekse) dag langs zullen komen, als ik met dochter Lia-lief door het appartement heen dans met de meest dramatische dansmoves... dan prijs ik mezelf écht gelukkig. Als de zon weer meer begint te schijnen, er weer meer op de straten wordt geleefd en festivalletjes (waar ik dochterlief mee naar toe kan nemen) als paddenstoelen uit de grond lijken te schieten... dan geniet ik. Als ik een toffe outfit kan samenstellen voor die vriendin die maar niks vond in haar kleerkast, als ik met de buren weer eens een flinke kop koffie zit te drinken in mijn comfortabele outfit... dan ben ik zo blij met het (sociale) leven dat ik als single mom heb!

Een flinke dosis creativiteit, relativeringsvermogen, enkele uitgestoken handen met oprecht goede bedoelingen en zelf ook geen vrees kennen om de handen uit de mouwen te steken... dat zorgt er voor dat ik meestal met de glimlach door het leven ga en weet hoe de zaken aan te pakken.

Daarom startte ik deze blog, omdat ik geloof dat gedeelde verhalen inspirerend kunnen werken. Omdat ik volgens mij best belichaam dat 'moeilijk ook wel gaat', maar dat dit geen afbreuk doet van gelukkig zijn, en zelfs nog meer doet appreciëren wat je om heen hebt.

Op deze blog zal ik met jou delen hoe ik als aanwezige mama, erg bezige sociale bij en heuse creatieveling de wereld ervaar, omarm en mooier tracht te maken. Welkom dus!