Nodig mij uit!

Als veelzijdige creatieveling ben ik niet enkel in te schakelen voor onderstaande projecten, maar daag mij zeker uit voor jouw andere originele plannen. Eveneens sta ik open voor verfrissende samenwerkingen. Vraag maar raak via het contactformulier!

 
 

(Kinder)grime

Een (kinder)feestje (denk aan lentefeest, communie, verjaardag,...) opleuken door helemaal mee te gaan met het kind zijn helden-/prinsessenfantasie? Dat kan! Met alle geduld, liefde en plezier help ik de kleine rakkers ontpoppen tot hun favoriete figuur. Dankbaarheid en jolijt gegarandeerd!
Niet enkel kinderen kunnen hun alter-ego werkelijkheid doen worden, maar ook bijvoorbeeld jouw Halloweenfeestje wordt vast een pak uitbundiger met de juiste look.


Gekke kapsels

Die tieners vinden een gegrimeerd gezicht vaak niet langer stoer genoeg, een wild/woest kapsel dan weer wel! Op die eerste verjaardagsfuif zijn de gekke kapsels vaak dé manier om het ijs te doen breken en de groep 10-plussers eensgezind te vergaren. Muurbloempjes verdwijnen en worden de held op de dansvloer met dat gedurfde kapsel!


15225377_10211154241110712_326665003_o.jpg

Hairstyling

Zit je met de handen in het haar omtrent je kapsel? Dat is herkenbaar. Velen vonden reeds spontaan de weg naar hier om hun kapsel in de plooi te leggen voor een - vaak - speciaal evenement. Of het nu om een huwelijk, sweet 16, communiefeest of boerenfuif gaat,... een look is vaak pas 'af' met een geslaagd kapsel. Samen zoeken we naar het juiste opsteekkapsel: een vereiste hiervoor is om schouder- tot lange haar te hebben. Overleg is mogelijk, je 'lot' in mijn handen leggen is even goed. Ik garandeer je dat je enkel naar buiten gaat met een geslaagd en mooi resultaat!


Opruimen kleerkast

Afscheid nemen van kledingstukken is vaak moeilijk voor de meest uiteenlopende redenen: herinneringen, dromen, hoopvolle gedachten en uitgestelde projecten,... Emoties beletten ons vaak om de stap te zetten kledij op te ruimen en ruimte te scheppen in je kleerkast. Samen overlopen we jouw garderobe, stellen we outfits samen en bekijken we waar best afscheid van genomen wordt. Bovendien krijg je ook te horen welke kleuren het best bij je passen + welke pasvorm je het meest flatteert. We gaan na of jouw kledij die de kast verlaat nog waarde heeft. Indien wel, wordt er gezocht naar een manier deze te verkopen en zo een nieuw shopbudget te vergaren. Onverkoopbare stuks worden gedoneerd aan tastbare, goede doelen! Is de kleerkast nadien erg leeg? Geen nood! Een personal shop-ervaring brengt zeker soelaas! (zie verder bij 'personal styling/shopping')


Personal styling/shopping

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je niks meer vindt om aan te trekken: enorme onzekerheid/perfectionisme voor dat ene evenement, jojo-gedrag & bijhorende gewichtstoename en/of -verlies, een extreem opgeruimde kleerkast of gewoon omdat je eens radicaal van stijl wil veranderen. Door naar jouw verhaal te luisteren vinden we een look die bij jouw persoonlijkheid past. We gaan samen op stap en scannen op een korte tijd hetgeen in de winkelrekken hangt. Vervolgens trek jij je terug in het pashokje en hol ik alle kanten uit om jou de juiste stuks aan te reiken. Bovendien krijg je advies omtrent de pasvorm & kleur die jou het beste staat. Ook webshops kunnen afgespeurd worden voor je en er wordt steeds rekening gehouden met jouw budget! Mijn eerlijkheid helpt jou de juiste keuzes maken en kennis op te doen voor je volgende shop-uitstapje. Ook is het een leuk idee om een gezinsstyling uit te proberen voor die onbetaalbare familie souveniers!


(Kinder)kamer styling

Voor je kinderen wil je uiteraard een kamertje waar ze zich thuis voelen. Vol liefde, warmte en een flinke toets aan speelsheid. Of je nu samen met mij aan het knutselen wilt gaan, zelf een heel duidelijk idee hebt of door het bos de bomen niet meer ziet,... ik sla graag met jou de handen in elkaar om zoon- of dochterlief dat übertoffe kamertje te bieden! We zoeken samen inspiratie, stellen een moodboard op en gaan aan de slag. Ik beloof je een leuke uitdaging tijdens het creatieve proces en een onbetaalbaar verrast gezichtje bij het eindresultaat. Dit uiteraard aangepast aan het voorziene budget en in alle overleg!